92 Views

n de ochtend waren de heren -15 jaar aan de beurt. Sjoerd van Dijk nam deel samen met Adam Zegers, Bram Opland, Ryan Verhoeven en Stan van Rossum van Budoschool Gennep .

Ondanks dat we 2 gewichtsklassen niet konden invullen wisten de mannen de eerste partij te winnen. In de volgende wedstrijden waren er individueel verschillende (mooie) scores en winstpartijen, maar als team geen overwinningen meer. Helaas heeft Sjoerd zijn pols gebroken in de laatste wedstrijd. Succes met het herstel.

In de middag was het de beurt aan de heren senioren. Ahmed Saeed en Tycho Dams van Judoschool Theunissen vulden de twee lichtste gewichtsklassen in. Fabian Elbers, Max Jetten, Remco Klabbers, Thomas Jaspers, Jules de Wit en Roy Timmers maakten het team compleet. Een wedstrijd werd verloren met 5-2, een wedstrijd werd met maar liefst 7-0 gewonnen en drie keer werd er nipt verloren met 4-3. De mannen waren 3 keer erg dichtbij de overwinning, maar het geluk was niet geheel aan onze zijde vandaag.

Erg leuk om weer een teamtoernooi te draaien. Ook mooi dat Roy Timmers na 10 jaar afwezigheid op de judomat zijn rentree heeft gemaakt en zelfs twee partijen op ippon won!

nl_NLDutch