Judo Ryu Maasduinen bedankt de volgende bedrijven en organisaties die ons ondersteunen:

“SponsorKliks,

GOUDEN sponsor

DeVijfElementen_100breedDe praktijk De Vijf Elementen, oorspronkelijk gevestigd in Siebengewald, bestaat sinds 1997. U kunt bij ons terecht voor acupunctuur, Chinese kruiden, massage en vanaf juli 2010 ook voor fysiotherapie. Op dit moment zijn er drie therapeuten werkzaam in de praktijk, 2 acupuncturisten en 1 fysiotherapeut. Sinds 2006 hebben wij ook een vestiging in Gennep. Deze bevindt zich in Fysiotherapie praktijk ESP.

ZILVEREN sponsoren

Komt uw bedrijf hier te staan?

BRONZEN sponsoren

Litjens_100breedService Centrum Litjens is al bijna 25 jaar een begrip in de regio en vertegenwoordigt het merk DAIHATSU voor de Gemeente Bergen, Boxmeer en Gennep. Naast Daihatsu zijn wij gespecialiseerd in Toyota en Suzuki. In onze moderne werkplaats onderhouden wij verder alle merken auto’s, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw airconditioning kunt u bij ons terecht. Verder regelen wij het schadeherstel voor u en het monteren van accessoires.

Physiotherapie_logo_m.Namen_100bPhysiotherapie im Ring is een fysiotherapiepraktijk in het Duitse Moers gerund door Nederlandse fysiotherapeuten uit Nieuw-Bergen. De praktijk straalt vriendelijkheid en kwaliteit uit met als slogan ‘Einfach gut’. De kwaliteit van de fysiotherapeut ligt in zijn handen en dat wordt bewezen.

 

ABK_website_100breedABK Administratie & Belastingadvies is uw adviseur voor al uw administratie en belasting vraagstukken en werkzaamheden. Daarbij kijken wij verder dan het strikt noodzakelijke. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw administratie en belastingaangiften. Samen met u bouwen wij aan een constructieve bedrijfsvoering.

Ambulance Wens_100 breedStichting Ambulance Wens is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.
Dankzij een anonieme bronzen sponsor kan Judo Ryu Maasduinen deze mooie stichting meer naamsbekendheid geven door het logo op onze trolleytassen.

 

JJCL sponsoren 2016-2017

arno-de-best-100bTeam jongens 1: Slagerij Arno de Best is een begrip in de gemeente Bergen. Al generaties lang leveren wij kwaliteit vanuit het pure ambacht. Al onze vleesproducten worden in eigen keuken geproduceerd. Hierbij werken wij met vlees van een heldere en transparante herkomst. Wij kennen de boeren en leveranciers en weten precies wat we u verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor uitstekend rund- en varkensvlees maar ook vlees van de Tante Door kip.
Door de jaren heen is ons aanbod ook uitgebreid. Naast kwaliteitsvlees leveren wij ook dagverse maaltijden, heerlijke soepen en diverse onderscheidende vleeswaren. En ook op het gebied van barbecue en gourmet kunt u op ons rekenen met diverse nauwkeurig samengestelde pakketten en assortiment. Wij zien u graag eens langskomen!

pennings-log-judo-100bTeam jongens 2: Autobedrijf Pennings is een officieel APK Keurstation. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto en voor de inkoop en/of verkoop van diverse automobielen.

 

KLEDING sponsoren

Nihon_basic_100x100Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond. Wij zijn een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij hebben alles wat u als sporter, vereniging of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet.
Onze judopakken en dergelijke worden al jaren geleverd door Nihon Sport. Via de vereniging krijg je mooie kortingen op alle artikelen.

mb-logo_100breedVia My Backnumber worden de rugemblemen besteld die verplicht zijn voor vele wedstrijden. Voor de jeugd kan een embleem gepersonaliseerd worden voor Judo Ryu Maasduinen. Je kan zelf jouw rugnummer bestellen, maar via de vereniging is dit vele malen goedkoper.