Iedereen kan vrijblijvend drie keer meetrainen (na Sjors Sportief nog 1x), kom gewoon naar de dojo en trek een joggingbroek en t-shirt aan. Sommige groepen zitten wat voller dan anderen, graag even overleggen of er nog een plekje is. Vraag de trainer welke groep voor jou het beste is!

“SponsorKliks,

Dojo JRM Locatie Beugen(NIEUW)
Slaterhal
Dorpsstraat 24A
5835 AH BEUGEN

Informatie
Rick Jaspers | Hoofdtrainer JRM | 06 48 95 03 50 | judo@judoryumaasduinen.nl

LESTIJDEN

Dinsdag
16:30 – 17:30 uur | Jeugdjudo 5 t/m 13 jaar

Wedstrijdgroep
Judoka die meer wedstrijden willen maken kunnen aansluiten bij de B-selectie in de dojo in Nieuw-Bergen op maandag, woensdag en/of vrijdag.

Indeling lesgroepen
De indeling van de groepen wordt door de trainers gedaan. Deze wordt voornamelijk gemaakt op basis van leeftijd en niveau.

Legenda
Voor een verklaring van de indeling van de groepen, de leeftijden e.d., zie Judo.
Instromen in overleg => vraag naar de mogelijkheden in deze groep, kies een andere groep of mail om op de wachtlijst geplaatst te worden.
Start bij x nieuwe judoka => mail bij interesse, zodra aantal bereikt is, gaat groep starten.

2x of vaker trainen
Judoka’s die twee keer of meer in de week willen gaan trainen kunnen contact opnemen met de trainer.

SJORS SPORTIEF – extra lessen
Judo Ryu Maasduinen werkt samen met de stichting Doe je Mee en plant regelmatig extra judolessen via Sjors Sportief. Kijk op de website van Sjors Sportief naar de mogelijkheden dit schooljaar om een aantal gratis judolessen te komen volgen. Alle kinderen die deelnemen via Sjors Sportief melden zich via die website aan en ontvangen aan het einde van de lessen een diploma en herinnering. Zij kunnen direct in de reguliere lessen instromen en nog één proefles volgen.