Zondag 16 oktober hebben 21 judoka deelgenomen aan de tweede Judo Ryu Maasduinen Cup van het seizoen. In bijna anderhalf uur zagen de vele ouders prachtige punten, er vielen 23 ippons. De judoka van de A en B selectie zorgden wederom voor de scheidsrechters en scoreborden.

“SponsorKliks,

De 6-jarige David Taniljan (zaterdag 15 oktober pas zes jaar geworden) won bij de jongste jongens al zijn wedstrijden. En ook Ferry Giesbers en Thomas Houtman wonnen al hun partijen, wederom allemaal met ippon. Zij zijn langzaam klaar voor de grotere toernooien. Daphne Houtman wist voor het eerst een gouden medaille te pakken, iets wat ze graag wilde halen dit seizoen!

De stijlprijs ging dit keer naar Dirk Gijsberts die zijn techniek steeds beter ontwikkeld en liet zien dat hij zich zowel op als naast de mat gedraagt zoals een judoka zou moeten doen.

Deze JRM Cup heb ik sommige poules ook tactisch ingedeeld, omdat enkele judoka ook op al wat grotere toernooien (gaan) draaien en de JJCL gaat in november weer van start, dus het moest niet te makkelijk zijn.

Eerste plaatsen
David Taniljan 1e toernooi
Daphne Houtman
Thomas Houtman
Demi Laumen
Ferry Giesbers

Tweede plaatsen
Teun Vane
Marieke Mulder
Robin Janssen
Maud Hebben
Dirk Gijsberts

Derde plaatsen
Koen Mulder 1e toernooi
Marieke Knoops 1e toernooi
Wout Molmans
Elke Hebben
Jens Peters
Marijke Jetten
Ronja Peters
Nina Sanders
Jesse Giesbers
Anouk de Man
Odin van Helvoort

Tweede JRM Cup