Zondag 09 oktober hebben 13 judoka deelgenomen aan het internationale judotoernooi van Reuver.
Een eerste plaats was weggelegd voor Thomas Jaspers die zijn 3 partijen duidelijk wist te winnen. Tamara Elbers wist zich sterk te plaatsen voor de finale in haar categorie, maar hier was de tegenstand te zwaar en zij moest zich, evenals  Simone Peters (Siebengewald, -48, 1996, -17) tevreden stellen met een prima zilveren medaille.
Ferry Giesbers (-38, 2002) pakte 3 winstpartijen en daarmee een prachtige eerste plaats.  Roy Timmers (-100, +17 jaar) had een pittige dag. In de eerste ronde verloor hij van Biko Vos (Noord-Holland), kwam via de herkansing sterk terug om vervolgens Vos in het duel voor de derde plaats met een Tai-otoshi te verslaan.

“SponsorKliks,

Voor Jesse Giesen en Dirk Gijsberts (beiden 2000) was het in de -12 jaar categorie als gele band opboksen tegen veelal blauwe en bruine banden. Beiden deden de nodige ervaring op, maar wisten niet tot het podium door te dringen.
Leon Peters, Roel Jetten en Brian Verhoeven zaten allen in de -55 en wisten alle drie één partij te winnen. Ook Toon Megens (2000, -34) kwam tot één winstpartij. Jamy de Man (-15, -60) en Joost Hendriks (-17, -55) werden voortijdig uitgeschakeld.

1e plaatsen
Ferry Giesbers
Thomas Jaspers

2e plaatsen
Tamara Elbers
Simone Peters

3e plaats
Roy Timmers

Reuver