Vrijdag 03 juni reden we naar het Oostenrijkse Leibnitz, na 10 uur rijden kwamen we in het dorpje aan. Accreditatie halen en naar het pension. Omdat het dorp maar een paar hotels heeft, werden de kleinere delegaties in omliggende dorpen ondergebracht. Een mooie omgeving, maar niets te doen.

“SponsorKliks,

De loting, Djoeke heeft een vrijlot in de eerste ronde en zal vervolgens een Zweedse of Roemeense treffen. De Zweedse is 2e geplaatst maar heeft veel moeite met de dame uit Roemenië, maar wint uiteindelijk.
Djoeke begint sterk met haar partij, maar laat zich even verrassen en krijgt yuko tegen. Die haalt ze niet meer terug en afwachten dus. Haar tegenstander verliest echter haar volgende partij en Djoeke is klaar.

Nadat we op de partijen van Myrthe Nagel (Top Judo Twenthe) hebben gewacht, die met ons mee terugrijdt, vertrekken we zondag om half zes weer naar NL. Een ervaring rijker!

Voor mij is duidelijk dat met alleen een beetje talent je het niet meer redt op dit niveau. Er komt nog een hoop meer bij kijken!! We zullen nog hard aan het werk moeten.

Leibnitz