150103_JJCL_jongens12_team1Zaterdag 03 januari, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, stond voor de judoka van Judo Ryu Maasduinen en Judo Ryu Ichidai traditioneel de tweede wedstrijddag van de JJCL op de agenda.
Allereerst mochten de -12 teams de mat op. Het tweede jongensteam (Daan, Levi, Sil, Jens) moest door wat afmeldingen bijna allemaal een gewicht hoger draaien, elke wedstrijd een beetje beter en een berg ervaring erbij. Het eerste team (Lars, Jesse, Ryan, Ramon, Robin) stond een mat hoger, dit was voor de jongste judoka flink aanpoten, maar ook deze jongens gingen elke wedstrijd een beetje beter judoën. En Ramon en Robin wisten beiden een paar mooie ippons te scoren. De meiden -12 jaar waren vandaag compleet (Zylun, Jolanda, Chanel, Syrah, Marloes, Yvonne, Mascha) en streden voor wat ze waard waren. O.a. Jolanda, Chanel, Marloes en Mascha pakten winstpartijen en het verschil met de andere teams wordt kleiner en kleiner.
De dames -15 (Marijke en Demi) deden mee in het team van Gennep. Vandaag kwamen ze nog iets te kort, maar als we weer wat trainingen dit jaar in de benen hebben, dan komen de winstpartijen wel. Bij de heren -15 jaar doen er dit jaar maar vier teams mee. Onze jonge groep streed tegen de ervaren teams van Helden en Hercules met vele NK-medaille winnaars. Tegen Gennep werd het nog spannend, helaas werd er nipt met 3-2 verloren. Volgende keer pakken we ze!

“SponsorKliks,

Jeugd Judo Competitie Limburg dag 2