Seniorenjudo bij Judo Ryu Maasduinen, het klinkt wellicht wat oud, maar iedereen vanaf 21 jaar is bij het judo al senior. Onze seniorengroep zoekt nog enthousiastelingen, mannen en vrouwen, om de groep te komen versterken. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.
Ooit aan judo gedaan, maar nog altijd de wens om die zwarte band te halen? Dat kan! In de afgelopen jaren zijn vele wedstrijdjudoka en judoka uit de seniorengroep bevorderd tot 1e Dan.
Nog nooit aan judo gedaan, maar op zoek naar een sport waarbij kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en lenigheid wordt getraind? Dan is judo zeker wat voor u! Op basis van techniek werken we toe naar een zwarte band, in eerste instantie leert u vallen en de basistechnieken, maar al snel kunt u mee sparren met de rest van de groep.

“SponsorKliks,

Onze seniorengroep is voor alle judoka vanaf 15 jaar die verder willen met judo, maar geen wedstrijden willen maken of die willen beginnen met judo in een leuke gezellige groep. Iedereen kan 1 of 2x per week trainen.
Kom op een van onderstaande tijden naar de dojo, trek een joggingbroek en t-shirt aan, een judojas kan je van ons lenen.

Lestijden
Woensdag 20:30 – 22:00 uur
Vrijdag 20:30 – 21:45 uur

Judo Ryu Maasduinen is op basis van techniek gezamenlijk werken aan individuele doelen!

Seniorenjudo vanaf 15 jaar: Kom en doe mee!