141213_JesseKamps_1eKesselZaterdag 13 december gingen de jongste (wedstrijd)judoka naar de laatste Interne Competitie van 2014 in Kessel.

“SponsorKliks,

Allereerst mochten de -24 kg judoka de mat op. En meteen pakte Daan Strijbos (JRI Nijmegen) de titel op zijn allereerste wedstrijd. Ook Zylun Delhoofen (JRI Nijmegen) ging met het goud naar huis en zette de stijgende lijn door van vorige IC en Limburgse Kampioenschappen. De derde titel was voor Jesse Kamps (Afferden), die natuurlijk zijn mascotte meegenomen had. Na de titel bij de vorige IC en het Limburgs Kampioenschap vorige week, bleek broertje Melle wederom geluk te brengen en pakte Jesse zijn derde eerste plaats op rij. De laatste kampioen van vandaag was Tim Mulder (JRI Nijmegen), die na een moeilijk LK eindelijk zijn judo kon laten zien en met drie ippons overtuigend de gouden medaille mee naar huis nam.

Voor Syrah Delhoofen en Niek Goossens (beiden JRI Nijmegen) was het ook de eerste keer op de wedstrijdmat, Syrah had zelfs pas drie trainingen gehad en wist ook nog eens twee partijen te winnen, beide judoka pakken brons. De overige bronzen medailles gingen naar Fleur Kamps (Afferden), Levi Winkelmolen (Bergen), Ryan Hatami (Nieuw Bergen), Marloes Bos (Afferden), Sidney Houkes (Siebengewald) en Sil Iliadis (JRI Nijmegen).

Interne Competitie Kessel