Judo Ryu Maasduinen kan nu bij alle weersomstandigheden weer trainen.
Zolang volgens de coronaregels nog niet binnen gesport mag worden, is de judovereniging aangewezen op buiten sporten. Sinds de lockdown in december zijn wij al zeer actief geweest en hebben onze jeugdleden, onder leiding van onze hoofdtrainer Rick Jaspers, buiten al vele kilometers gerend, gevoetbald, gerugbyd en bootcamps gedaan.
Enkele weken geleden konden we eindelijk onze jeugdleden weer echte judotrainingen op de mat aanbieden. Daarvoor konden we op de parkeerplaats van de Asseldonk een tijdelijke judomat leggen en in de openlucht (soms wel erg koud) trainen.
Vanaf maandag 15 maart hebben we echter de beschikking over een prachtige locatie met een enorm hoog en groot dak. Deze manege in aanbouw van eigenaar Jan Rongen is aan alle zijden open en voldoet daarmee aan de door de overheid gestelde eisen. Het is fantastisch dat Jan Rongen, volledig onzelfzuchtig, ons deze mogelijkheid biedt en we zijn hem ook enorm dankbaar daarvoor.
Verder hebben we onder de mat een tijdelijke vloer kunnen leggen dankzij de hulp van kindervakantiewerk Bergen en de BCV de Geitenbok (carnavals vereniging Boxmeer). Geweldig dat ook deze organisaties mee denken en helpen om de jeugd in deze moeilijke tijd te laten bewegen!

“SponsorKliks,

Misschien is juist nu het beste moment om de judo sport eens te proberen. Iedereen tot 27 jaar mag op dit moment meetrainen en 3x gratis een proefles volgen.
Kijk op onze website, of neem contact op met Rick Jaspers.

“Nieuwe Dojo” in gebruik genomen