Zaterdagavond 15 februari stond de tweede wedstrijddag van de Jeugd Judo Competitie Limburg op het programma. Dit keer weer (helaas) in het vertrouwde Belfeld.

“SponsorKliks,

Bij de meiden tot 12 jaar bestond het team uit Lieke Peters, Floor van Dijk, Demi Kersten en Finn Tissen. De meiden en Finn hebben goed gejudood en individueel verschillende partijen gewonnen. Als team hebben ze helaas niet weten te winnen van Parkstad/Banzai, Stella Duce en Budoschool Gennep.

De jongens tot 12 jaar hebben vanwege ziekmeldingen gisteren samen met Budoschool Gennep deelgenomen. In het team stonden Lars Bardoel, Finn Wintjes, Roan Kersten, Marco Peters, Joon van Lent (BSG) en Koen Berber (BSG). De wedstrijd tegen JC Lottum werd gewonnen, de wedstrijden tegen Majuso Maasbree, Jigaro Kano en Mixteam Zuid werden nipt verloren.

De heren tot 15 jaar begonnen de dag sterk met overtuigende overwinningen op Parkstad/Banzai en Jigaro Kano. Daarna verloren de heren van Hercules en Budoschool Gennep. In het team stonden Stan Jacobs (BSG), Lars Janssen, Vladi Dalmolen, Jesse Kamps, Tijl van de Logt en Vince van Vegchel.

Levi Winkelmolen heeft meegedraaid in het team van Budoschool Gennep. Tijl en Levi stonden tegenover elkaar, na een lange, slopende en spannende wedstrijd wist Levi diep in de golden score nog een score te maken.

JJCL Dag 2