Zondag 26 januari stond het breedtesporttoernooi van JV Groesbeek & JS Theunissen op het programma. Een mooi toernooi om in het nieuwe jaar, vaak in een nieuwe leeftijdsgroep en/of gewichtsklasse het seizoen te openen. Natuurlijk was ook dit jaar Judo Ryu Maasduinen weer van de partij.

“SponsorKliks,

Robin Janssen verving de zieke Rick als coach en stuurde een mooi, uitgebreid overzicht van alle partijen. Dank je wel Robin voor jouw (snelle) inzet!

Demi Kersten vocht haar eerste toernooi in de -15, wist één partij te winnen en eindigde als vierde. Broer Roan kon in de -12 helaas vandaag geen wedstrijden winnen en eindigde als vijfde. Ook Floor van Dijk wist in haar eerste officiële -12 toernooi nog geen partijen te winnen en eindigde als vijfde.

Dane Rosenberg, Finn Wintjes, Lars Bardoel en Finn Tissen (beiden in dezelfde poule) lieten vandaag op een van de eerste ‘grote’ toernooien goed judo zien.
Finn W. wist met twee gewonnen partijen zelfs een derde plaats te veroveren. Dane werd vijfde, Lars won van Finn T. en zo eindigden zij op de vierde en vijfde plaats.

Levi Winkelmolen (-15) wist zich voor de finale te plaatsen, maar verloor deze helaas met 2 waza-ari’s. Een mooie tweede plaats voor Levi.
Vince van Vegchel (-15) pakte een bronzen medaille, hij wist twee partijen te winnen. Jesse Kamps (-15) wist ook twee partijen te winnen, maar verloor de wedstrijd om brons en werd vijfde.

Iedereen heeft weer goed judo laten zien en van coach Robin diverse tips voor de volgende toernooien meegekregen.

Sjoerd van Dijk en Lars Janssen waren beiden helaas ook ziek.

Drie medailles in Groesbeek