Zondag 24 november hebben de jongens tot 12 jaar en jongens tot 15 jaar van Judo Ryu Maasduinen in combinatie teams met Budoschool Gennep deelgenomen aan de Teamcup in Deventer. De heren senioren van JRM hebben ook deelgenomen.

“SponsorKliks,

Bij de jongens tot 12 jaar stonden Marco Peters, Roan Kersten, Gennaro Koster, Sjoerd van Dijk, Ryan Verhoeven, Stan van Rossum en Jesse Kamps in het team. Ze hebben hard gewerkt en diverse individuele overwinningen behaald. Als team hebben ze geen partij winnend weten af te sluiten, Nippon Achterhoek, Bushi en Thag waren te sterk.

De jongens tot 15 jaar traden aan met Lars Janssen, Noud de Cort, Ben de Cort, Levi Winkelmolen, Vince van Vegchel, Ryan Hatami en Bas Willems. Zij wonnen in de poule van Nippon Achterhoek en Hellemond Sport, ze verloren van Bijsterbosch. Hierdoor eindigden ze als tweede in de poule. In de kruisfinales werd verloren van Bushi, met als resultaat een mooie derde plaats!

De heren senioren verloren van Shoganai en Bijsterbosch. Het team met Sidney Houkes, Jesse Giesbers, Remco Klabbers, Roel Jetten, Sjoerd Klabbers, Ferry Giesbers en Jules de Wit wonnen de wedstrijd tegen Deventer wel.

Brons op Teamcup in Deventer