Judo Ryu Maasduinen judoka Fabian Elbers, Ilyas Mustafajev en Jules de Wit zijn zaterdag 24 augustus weer naar Duitsland afgereisd om deel te nemen aan de tweede ronde van de Landesliga. De wedstrijden vonden dit weekend plaats in Wiesbaden.

“SponsorKliks,

De eerste wedstrijd was tegen TSG Nordwest. In deze wedstrijd stond alleen Jules opgesteld, en hij won zijn wedstrijd op ippon. De tweede wedstrijd was tegen JC Wiesbaden, één van de favorieten dit jaar die bovendien in eigen stad vocht. Alle drie de heren werden opgesteld en wisten hun wedstrijden te winnen! Ilyas en Fabian scoorden overtuigende ippons en Jules wist zijn wedstrijd op wazari te beslissen. De laatste wedstrijd was tegen JC Petersbergen. Alle heren stonden weer opgesteld. Fabian en Ilyas wisten hun wedstrijden wederom overtuigend op ippon te winnen. Jules wist zijn tegenstander niet te verslaan.

Met deze winsten staat 1. DJC Frankfurt bovenaan in de competitie. Als volgend weekend wederom gewonnen wordt, zullen zij promoveren naar de Oberliga.

Weer een mooi resultaat mannen!

2e ronde Landesliga (D)