Vrijdag 03 mei vertrokken een negental JRM-judoka o.l.v. Franc Trilsbeek en Rick Jaspers naar Burgdorf (Zwitserland) voor een driedaags trainingskamp van de Swiss Judo School.

“SponsorKliks,

Het was de eerste keer dat de nieuwe club van oud-trainster Jorien van Beek een trainingsstage organiseerde en over het hele weekend deden er ruim 35 judoka (van JRM, JPT Twente, Budo Langnau en Swiss Judo School) in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar mee.

In drie dagen zijn er door Floor, Marco, Sjoerd, Fedor, Jesse, Levi, Lars, Vince en Marijn maar liefst 4 trainingen van 2 uur gemaakt. Naast een groot aantal randori was er ook veel tijd voor het verbeteren van techniek tijdens de trainingen die onder leiding stonden van Jorien, onze eigen Rick en voormalig Nederlands Kampioen Dave de Vries.

Tussen de trainingen door was er nog een fotospeurtocht gemaakt door Jorien waardoor onze judoka ook Burgdorf een beetje hebben gezien en werden er verschillende partijen trefbal gespeeld tussen de Zwitsere en Nederlandse judoka.

Er is door alle judoka hard gewerkt en een hoop geleerd. Dank aan Swiss Judo School voor deze mooie ervaring! Wellicht tot volgend jaar!

Trainingskamp Zwitserland