Zondag 14 april stonden een aantal judoka van de B-selectie van Judo Ryu Maasduinen op de mat in de Weezenhof in Nijmegen voor het Lentetoernooi.

“SponsorKliks,

In de eerste groep kwamen Floor van Dijk en Roan Kersten in actie. Beiden begonnen met een ippon winstpartij. Vervolgens won Floor twee partijen op beslissing en een met een waza-ari. Waar afgelopen seizoen vaak de beslissingspartijen nog verloren gingen, weet Floor ze nu naar zich toe te halen, waardoor ze vandaag kampioen wordt!

Roan weet al zijn volgende partijen ook overtuigend met O-goshi (ippon) voortijdig te beslissen en mag ook de eerste plaats in ontvangst nemen. Wat maakt Roan grote sprongen vooruit de laatste tijd! Top!

Daarna is het de beurt aan Sjoerd van Dijk, Fedor Percic en Demi Kersten. Demi weet vandaag één partij te winnen en pakt een gedeelde derde plaats. Fedor en Sjoerd zitten bij elkaar in de poule, verliezen beiden van de latere kampioen, winnen alle andere partijen en in een onderlinge strijd om de tweede plaats, pakt Sjoerd het zilver en neemt Fedor het brons mee naar huis.

Gefeliciteerd allemaal!


Floor en Roan winnen Lentetoernooi