Bij het Groot Beuningen toernooi van Judo Tomoda hebben de Judo Ryu Maasduinen kanjers veel bekers gewonnen. Onder leiding van coaches Franc Trilsbeek en Sander van Dijk lieten in het ochtendprogramma de jongere jongens en alle dames goede partijen zien.

“SponsorKliks,

Bij de dames wist Elena Horstman een mooie tweede plaats te behalen. Helaas viel Tamara Elbers in haar eerste partij met een schouderblessure uit. Ook Floor van Dijk (meisjes -10 jaar) nam met goed judo een zilveren beker mee naar huis. Helaas wist Demi Kersten nog geen partij te winnen.

Bij de jongens -10 en -12 jaar wisten Fedor Percic en Roan Kersten helaas geen partij te winnen. Marco Peters draait een goed toernooi, maar verliest helaas om brons. Quinthen Chittick staat vandaag ijzersterk te judoën, wint al zijn partijen en plaatst zich voor de finale. Deze gaat helaas verloren, toch een mooie tweede plaats voor Quinthen.

De heren -18 en +18 zijn in de middag aan de beurt. Ferry Giesbers wint vier partijen overtuigend met ippon en wordt kampioen. Joost Hendriks verliest alleen de finale en wordt tweede en Remco Klabbers pakt in een partij tegen Max Jetten de winst en daardoor een derde plaats.
Roel Jetten weet aan het einde van deze lange judodag ook nog zijn poule te winnen en het goud mee naar huis te nemen.

Gefeliciteerd allemaal!

Veel bekers voor JRM in Beuningen!