Zondag 27 januari was het breedtesporttoernooi van Judovereniging Groesbeek. Een mooi toernooi waar alle judoka in poules mogen strijden om de medailles en zo veel ervaring op kunnen doen. Voor de meeste judoka is dit het eerste toernooi van het jaar en voor onze eerste jaars -15 dan ook hun eerste echte -15 jaar toernooi.

“SponsorKliks,

Roan Kersten (-10) wist twee partijen te winnen, verloor één partij en werd op punten kampioen. Ook Fedor Percic (-12) werd eerste door vier partijen overtuigend te winnen. Levi Winkelmolen (-15) wist in zijn eerste -15 toernooi al zijn partijen te winnen, waarvan één na een lange Golden Score.

Lars Janssen (-15) wist als eerste jaars -15 maar liefst 3 partijen te winnen en verloor er een. Omdat drie judoka gelijk eindigden, mocht Lars nog twee partijen draaien, waar hij er één van won en zo tweede werd. Mooi toernooi voor Lars, met maar liefst 3 Golden Scores.
Ook Jesse Kamps (-12) wist een zilveren medaille mee naar huis te nemen. Eindelijk had hij weer een grotere poule, waarin hij 3 partijen wist te winnen.

Marco Peters (-12) wist drie partijen te winnen en verloor er 1 op beslissing, hierdoor eindigde hij op een derde plaats. Ook Floor van Dijk (-10) wist met goed judo één partij te winnen vandaag en Demi Kersten (-12) wist zelfs twee partijen te winnen. Zij bewijst dat de aanhouder wint! Beide dames nemen ook een bronzen medaille mee naar huis.

Ryan Hatami (-15), Vince van Vegchel (eerste jaars -15) en Sjoerd van Dijk (-12) wisten een partij te winnen, maar kwamen niet op het podium. Lieke Peters (-10) won vandaag nog geen partijen, maar liet zich absoluut niet overklassen.

Mooie resultaten in Groesbeek!