Zaterdag 19 januari was de tweede wedstrijddag van de Jeugd Judo Competitie Limburg (JJCL) in Belfeld. Een teamcompetitie verdeeld over 5 wedstrijddagen waarin met 5 judoka tegen 5 judoka van een andere vereniging wordt gestreden.

“SponsorKliks,

Het jongensteam tot 12 jaar was dankzij 5 overwinningen bij de vorige editie gepromoveerd van poule 4 naar poule 3. Ook in deze poule werd goed gepresteerd. Maar liefst vier van de vijf partijen werden gewonnen! Roan en Ruben deden vandaag voor het eerst mee en Ruben wist zelfs een partij te winnen.

Bij de meisjes tot 12 jaar wordt er deelgenomen met een combinatieteam samen met Budoschool Gennep. De meiden lieten aanvallend judo zien en er werd weer veel ervaring opgedaan. Verder werden er individueel veel partijen gewonnen en als team behaalde ze ook één overwinning.

De heren tot 15 jaar waren door de mooie prestaties van vorige keer gepromoveerd naar de hoogste poule. De tegenstanders bleken hierin echter duidelijk een maatje te groot. Tegen veelal oudere, maar voornamelijk meer ervaren tegenstanders (deelnemers van NK’s e.d.) werd hard gestreden, helaas resulteerde dit niet in scores al kwamen Tijl en Boy aardig in de buurt. Een leerzame dag voor onze JRM kanjers!

JJCL dag 2