Zondag 09 december streden onze JRM toppers op het altijd mooie toernooi van Budo Oud Geleen. Helaas liep het toernooi vanwege een computercrash wat uit, maar de judoka konden hun concentratie vasthouden en namen uiteindelijk elf prijzen mee naar huis. Waarbij de meeste judoka meerdere partijen konden knokken en het jaar 2018 goed konden afsluiten.

“SponsorKliks,

Elena Horstman en Tamara Elbers stonden bij elkaar in de poule en in de finale moest Tamara de winst aan Elena laten. Goud en zilver voor de dames. Bij de heren wisten Vince van Vegchel en Max Jetten het goud mee naar huis te nemen. Levi en Jesse pakten wederom een podiumplek na hun Limburgse titels vorige week, dit keer zilver. Ook Robin Janssen en Ferry Giesbers draaiden een sterk toernooi en wisten een tweede plaats te behalen.

Lars Janssen verloor in de voorronde van zijn tegenstander uit de Limburgse finale. Via de herkansing knokt hij zich terug naar een derde plaats. Ook Jesse Giesbers, met wel iets van vijf partijen en Silas Sanders pakken hun laatste prijs van 2018 en nemen het brons mee naar huis. Helaas grijpt Ryan Hatami ondanks drie goede optredens, net naast het podium. Maar coach Rick Jaspers ziet dat er ook bij hem dit jaar veel progressie is gemaakt, jouw prijzen komen nog wel Ryan!

Aansluitend werd er ook nog een teamtoernooi georganiseerd waar Judo Ryu Maasduinen samen met Budoschool Gennep een mooie tweede plaats weet te bemachtigen.

Uitslagen
Goud: Vince van Vegchel, Max Jetten, Elena Horstman
Zilver: Levi Winkelmolen, Jesse Kamps, Robin Janssen, Ferry Giesbers, Tamara Elbers + Team JRM/Gennep
Brons: Lars Janssen, Jesse Giesbers, Silas Sander

12 podiumplaatsen bij BOG Toernooi Geleen

Eén gedachte over “12 podiumplaatsen bij BOG Toernooi Geleen

Reacties zijn gesloten.