Zondag 25 november ging coach Sander van Dijk met een groepje judoka naar het toernooi in Beek en Donk. Het bleek wederom een goed georganiseerd en behoorlijk bezet toernooi te zijn en onze JRM kanjers moesten dan ook flink aan de bak.

“SponsorKliks,

Robin Janssen stond weer eens ouderwets goed te judoën en wist twee partijen te winnen. Helaas door drie verliespartijen, waaronder tegen de nummer 3 van Nederland, kwam hij niet op het podium. Ook Ryan Hatami plaatste zich niet voor de kruisfinales, hij streed tegen judoka die veelal een kop groter zijn. Lastig judoën voor Ryan tegen die lange slungels. Demi Kersten gebruikt dit seizoen vooral om veel wedstrijdervaring op te doen, dit keer kon ze nog geen partijen winnen, maar wederom heeft ze er gestaan! Sjoerd van Dijk had een sterke poule, won uiteindelijk één partij en was dichtbij winst in zijn andere partijen.

Jesse Kamps is druk bezig op zijn gewicht te letten en werd daardoor vandaag naar beneden overgeschreven. Hierdoor stond hij weer samen met trainingsmaatje Vince van Vegchel in een poule. Jesse wist in deze poule één partij te winnen. Vince stond vandaag ijzersterk te judoën, won al zijn partijen en in de finale was het een boomlange blauwe bander die het onderspit mocht delven. Een prachtige gouden beker voor Vince.

Levi Winkelmolen werd vandaag ook overtuigend kampioen, hij won al zijn partijen vandaag vrij eenvoudig. Top Levi!

Lars Janssen had vandaag wellicht de langste weg naar een grote beker. Hij verloor één partij en wist zich via de herkansingen met 4 of 5 gewonnen partijen te plaatsen voor de wedstrijd om de 2e en 3e plaats. Deze wist hij ook voortijdig met ippon te beslissen en het zilver was voor Lars!

Goed gedaan allemaal!

 

Grote bekers voor Lars, Levi en Vince in Beek en Donk