Zaterdag 03 november stond het jongensteam -12 jaar van Judo Ryu Maasduinen op de mat bij het Teamtoernooi van Theo Meijer Sport in Leusden. In samenwerking met Budoschool Gennep bestond het team uit Roan Kersten, Fedor Percic, Sjoerd van Dijk, Jasper Welles (Gennep), Noud de Cort (Gennep), Levi Winkelmolen, Vince van Vegchel en Jesse Kamps.

“SponsorKliks,

In poules van 4 teams mocht iedereen drie partijen draaien. De eerste wedstrijd in de poule werd knap met 3-2 gewonnen van het team van A7 uit Friesland. Jasper, Noud en Vince zorgden hier voor de winstpartijen en Levi kwam erg dichtbij de winst.

Helaas verloren onze kanjers hun tweede partij nipt met 3-2 van het team van Lu Gia Yen uit Den Haag, waarbij Fedor en Jasper beiden hun partij wonnen en Jasper en Noud wederom dichtbij de winst kwamen. Hierdoor werd de laatste partij in de poule belangrijk om te winnen en door te stromen naar de finaleronde. Onze toppers streden voor wat ze waard waren en in een zeer spannende partij werd uiteindelijk met 3-2 verloren van het team van JPT/SJO uit Twente, waarbij Fedor, die in de allerlaatste seconde een prachtige O-soto-gari maakte en Levi hun partij wisten te winnen. In deze partij waren Noud en Vince dichtbij een overwinning.

Door deze tweede nederlaag, plaatste onze jongens -12 jaar zich niet voor de finalepoule, maar met 2x 3-2 zaten we er vandaag héél dichtbij!

Iedereen heeft hard gewerkt en veel geleerd! Op naar de JJCL volgende week in Belfeld!

Teamtoernooi Theo Meijer Sport