Zaterdag 02 juni streden de -10, -12 en -15 judoka om de prachtige medailles tijdens het 44e Internationale Judo Toernooi van JV Venray. Bijna een thuiswedstrijd waar elk jaar onze Judo Ryu Maasduinen kanjers altijd graag aan deelnemen. Bij de -12 jaar waren het vandaag Jesse Kamps (Afferden), Levi Winkelmolen (Bergen), Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen) en Lars Janssen (Siebengewald) die op de mat verschenen. Allemaal hebben ze super goed judo laten zien en Lars wist zelfs twee partijen te winnen in poules van veelal meer dan 30 deelnemers.

“SponsorKliks,

Robin Janssen (-15, -66, Siebengewald) stond vandaag ijzersterk op de mat. Hij wist al zijn partijen met goed judo te winnen en moest alleen in de finale Jari Wolrabe (die hij al sinds de -10 tegenkomt) voor zich laten. Een prachtige zilveren medaille op dit grote zware toernooi, daar mag Robin en coach Rick Jaspers met recht trots op zijn!

Op zondag was het bij de -18, -21 en senioren helaas alleen trainer Rick Jaspers (Molenhoek) die in Venray de mat op ging. Overtuigend werd Rick kampioen bij de senioren -100 kg. Een goed voorbeeld voor al onze JRM-kanjers, loon na hard werken!

Volgend jaar staat hier hopelijk ook weer een grotere groep JRM-judoka.

Robin Janssen knap 2e in Venray! Rick Jaspers kampioen!