Traditiegetrouw werd Judo Ryu Maasduinen dit jaar ook weer uitgenodigd door het Oranje Comité Bergen (dank Pepijn van Rijen) om demonstraties te komen geven tijdens de Koningsmarkt op het Mosaïque Plein in Nieuw-Bergen. Sander van Dijk had dit jaar de organisatie op zich genomen en vele JRM-kanjers vonden op deze zonnige dag een mogelijkheid om lekker mee te komen judoën. Potentiële nieuwe JRM-toppers waagde zich op de mat en onder leiding van Franc Trilsbeek werd er een clinic gegeven waar zelfs de regerende prins Mark Philips aan deelnam.

“SponsorKliks,

Toon Winkelmolen zorgde in samenwerking met Keurslager Arno de Best voor een heerlijke poffertj…worstenkraam waar de hele dag lekker gesmuld kon worden.

Onze dank gaat uit naar alle jeugdjudoka, bovengenoemde heren en Sjoerd Driessen en Kas Trilsbeek voor hun super inzet op deze prachtige dag.

Wil je na de meivakantie ook gaan judoën?
Kom naar een van onze lessen in Bergen of Boxmeer en doe vrijblijvend 3x mee! Vanaf 3,5 jaar kan je al bij de peuter/kleutergroep terecht, maar ook onze senioren (recreatieve judoka van zo’n 16 tot ruim 50 jaar oud) zoeken nog trainingsmaatjes.
Op dinsdagavond kan je ook Karatelessen volgen bij Judo Ryu Maasduinen.

Zéér geslaagde JRM actie bij Koningsdag Bergen