Tijdens de JJCL finale in Belfeld wisten de teams van Judo Ryu Maasduinen op zondag 22 april helaas geen potten te breken, waarschijnlijk waren de judoka, dankzij de tropische temperaturen, met hun hoofd al bij het ijsje dat traditioneel na de JJCL altijd bij Clevers gegeten wordt.

“SponsorKliks,

Maar terugkijkend op een mooi seizoen waarin de oudste groep ervaren wedstrijdjudoka traditiegetrouw veel partijen winnen en zich voorbereiden op de -15 het komende jaar. Waarin jonge onervaren wedstrijdjudoka zich kunnen ontwikkelen en veel ervaring opdoen in teamverband, waar verliezen minder erg is omdat je als team toch kan winnen.

Floor van Dijk, Demi Wijers, Esmee Luijpers, Marco Peters, Enzo Virgillito, Sjoerd van Dijk, Quinthen Chittick, Finn van de Pol, Jesse Kamps, Levi Winkelmolen en Lars Janssen…jullie zijn allemaal toppers! En hopelijk zien we jullie komende jaren (weer) veelvuldig op de (wedstrijd)mat terug, bedankt voor jullie inzet dit seizoen! Dat geldt natuurlijk ook voor de JJCL coaches Yvet Willems en Sander van Dijk.

JJCL Finale, een mooie (warme) dag!