Zondag 28 januari stond een kleine delegatie op de mat bij het breedtesporttoernooi in Groesbeek. Een belangrijk toernooi in de ontwikkeling van onze judoka en volgend jaar zeker weer een grote groep deelnemers! Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen) maakt zijn debuut in de moeilijke -15 jaar klasse (geboren 2004-2005-2006). Hij weet overtuigend drie partijen met aanvallend judo te winnen en moet de latere winnaar nipt voor laten gaan. Een goede start van Tijl die hem het zilver oplevert.

“SponsorKliks,

Finn van de Pol (Boxmeer) mocht voor het eerst individueel in de -12 jaar starten, nadat hij die ervaring bij de JJCL al heeft opgedaan. Tegen twee bekende tegenstanders uit Horst en Gennep verliest Finn, wellicht wat onderschat nadat hij de laatste keer van deze jongens won. Uiteindelijk wint Finn nog één partij en eindigt net op de vierde plaats.

Jorg Wijers (Siebengewald) maakt ook grote stappen voorwaarts. Inmiddels in het tweede -15 jaar belandt, weet hij vandaag twee partijen naar zich toe te trekken, maar helaas verliest Jorg er ook drie en eindigt net als Finn op de vierde plaats.

Volgend jaar verwachten we minimaal deelname van de volledige B-selectie!

Tijl van de Logt 2e in Groesbeek bij debuut in de U15