Zondag 14 mei, Moederdag, streden de judoka -12 jaar om de prijzen bij de finaledag van de Jeugd Judo Competitie Limburg in Belfeld. Wat hebben we dit jaar mooi judo gezien en wat hebben we deze jonge judoka zien groeien. Vielen de vorige wedstrijddagen de beslissingen nog wel eens gunstig, vandaag leek het allemaal net niet te lukken. Zowel de jongens -12 team 1 als de meiden -12 grepen vaak net naast de winst. Al wist team 1 nog van Gennep te winnen, die daardoor het kampioenschap aan Hercules moesten laten. Team 1 en de meiden eindigde vandaag op een vierde plaats.

“SponsorKliks,

Team 2 bij de jongens -12 jaar zijn met fantastisch judo vandaag overtuigend kampioen geworden in poule 4. Al was het hier en daar nog wel even spannend, maar de laatste partij werd maar liefst met 5-0 gewonnen. Kampioen!

Na een mooie Nage-no-kata demonstratie (G-judo) en het uitreiken van twee lintjes aan (oud-)bestuurders van de JJCL, volgde de prijsuitreiking, een groepsfoto en daarna natuurlijk het welverdiende ijsje bij Clevers in Arcen! Het was weer een mooi JJCL seizoen.

Team 2 kampioen: Enzo Virgillito (Nieuw-Bergen), Jayden Winkelmolen (Bergen), Finn van de Pol (Boxmeer), Koen Smits (Nieuw-Bergen), Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen), Jens van Mierlo (Nieuw-Bergen) en Quinthen Chittick (Nieuw-Bergen) die vandaag niet mee kon doen

Team 1: Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen), Sven Verheijen (Boxmeer), Lars Janssen (Siebengewald), Levi Winkelmolen (Bergen), Ryan Hatami (Nieuw-Bergen)

Dames: Floor van Dijk (Nieuw-Bergen), Lynn Rovers (Bergen), Jesse Kamps (Afferden), Fleur Kamps (Afferden)

JJCL: Jongens -12 Team 2 kampioen in poule vier!