Vrijdag 21 april werden alweer voor de 5e keer de Koningsspelen gehouden en ook dit jaar was Judo Ryu Maasduinen weer op verschillende plaatsen van de partij. In Sambeek bij BS De Bolster stond Yvet Willems op de mat voor een 4-tal clinics voor de oudere groepen, hierbij waren heel veel kinderen die nog nooit met judo kennis hadden gemaakt. Franc Trilsbeek gaf met veel plezier een drietal clinics op de Weijerwereld in Boxmeer.

“SponsorKliks,

Kas Trilsbeek stond inmiddels in Nieuw-Bergen op de mat voor de groepen 6-7-8 van De Samensprong (Klimop & Fontein samen) die hun Koningsspelen op de sportvelden en bij Jong Nederland hielden. En Jorien van Beek vermaakte de groepen 3 t/m 5 van de Samensprong in onze eigen dojo in Nieuw-Bergen. Van deze scholen heeft in de loop van de jaren zo’n 70% van de kinderen al wel eens judo gedaan! En met name Jorien zag veel bekende gezichten.

Al met al een prachtige dag waar ruim 400 kinderen kennis hebben kunnen maken met judo dankzij de vrijwilligers van Judo Ryu Maasduinen! En niet te vergeten dankzij alle scholen en de vele vrijwilligers die de Koningsspelen voor de kinderen mogelijk hebben gemaakt!

Koningsspelen 2017: ruim 400 kinderen op de judomat bij JRM!