Zaterdag 25 maart ging Yvet Willems als begeleider naar de Interne Competitie in Velden. Roan Kersten mocht als eerste aan de bak. De eerste partij verliest hij nog, maar daarna weet hij een partij te winnen. Vervolgens verliest hij nog een keer en Roan wordt derde. Enzo Virgillito stond met sterk en goed judo op de mat. Hij weet al zijn partijen te winnen en wordt kampioen! Fedor Percic staat vandaag leuk te judoën. Hij weet drie partijen te winnen en wordt op punten tweede.

“SponsorKliks,

Levi Winkelmolen en Lars Janssen zitten vandaag bij elkaar in de poule. Lars weet al zijn partijen te winnen, waaronder de laatste tegen Levi en neemt het goud mee naar huis. Levi weet vandaag een partij te winnen en is zwaar teleurgesteld. Hij eindigt op de derde plaats.

Finn van de Pol staat elk toernooi beter te judoën, vandaag weet hij zijn eerste twee partijen te winnen, maar laat zich in de laatste partij helaas verrassen en wordt tweede! Yassine Mouridi staat zijn mannetje op de mat vandaag. Als hij alle geleerde technieken nog net wat beter gaat toepassen komt hij er zeker wel! Hij neemt een bronzen medaille mee naar huis.

In de laatste groep mag Tijl van de Logt als eerste de mat op. Hij weet zijn eerste twee partijen te winnen met ippon en waza-ari en ook hij laat zich in de laatste partij helaas verrassen. Hij wordt op punten derde. Waar Esmee Luijpers (eerste wedstrijd buiten de club) eerst niet eens mee wilde doen, ging ze toch de mat op en verliest helaas met een houdgreep. De tweede partij weet ze zelfs te winnen. De laatste partij tegen een oranje band vond ze nog net iets te veel en ze laat deze partij voorbij gaan. Al met al een mooie derde plek voor Esmee.

IC Velden: Lars en Enzo kampioen, 2x zilver en 5x brons