Zondag 12 maart streed een groep Judo Ryu Maasduinen judoka bij het goed bezette toernooi in Beuningen. In de ochtend was het Yvet Willems die het eerste de mat op mocht en één partij wist te winnen en daardoor vierde wordt. Zij ging daarna samen met Sander van Dijk als coach de dag verder door voor de jongens -10, -12 en -15 jaar. Bij de heren -10 jaar is Koen Smits wat te afgevallen en moet vandaag dus tegen veel zwaardere jongens knokken en wint één partij te winnen. In dezelfde poule weet Jesse wel diverse waza-ari’s te scoren, maar helaas niet te winnen. Finn van de Pol pakt twee winstpartijen, maar verliest helaas om brons.

“SponsorKliks,

Bij de jongens -12 jaar weet Levi Winkelmolen vandaag geen winstpartijen te pakken. Lars Janssen pakt in dezelfde poule twee partijen, maar komt niet in de buurt van het podium. Ryan Hatami verliest zijn eerste partij van oud-JRM judoka Cas Ebbers, maar weet vervolgens alle partijen in de herkansing te winnen en pakt de derde plaats.

Als laatste mag Sidney Houkes de mat op bij de -15 jaar. Robin heeft na het NK een dagje vrij. Eindelijk lukt het bij Sidney vandaag en hij plaatst zich voor de finale. Deze verliest hij helaas, maar deze zilveren beker zal een mooie opsteker zijn.

Beuningen: Sidney 2e, Ryan 3e