Op zaterdag 21 januari stonden de -12 teams op de mat om tijdens de tweede wedstrijddag van de Jeugd Judo Competitie Limburg zich weer van hun beste kant te laten zien. Met de nieuwe sponsoremblemen op de rug, moest het dit keer wel super gaan.

“SponsorKliks,

Het eerste jongensteam mocht in de hoogste poule de mat op. Vanwege de blessure van Sjoerd van Dijk moesten de heren Sven, Lars, Levi en Ryan telkens een 1-0 achterstand goedmaken. Dit wisten ze één wedstrijd te doen en het is even afwachten of handhaving op het hoogste niveau een feit is.

Ook het damesteam was niet op volle sterkte, hierdoor werden alle wedstrijden nipt met 3-2 verloren, iets wat Floor, Jesse en Fleur volgende keer zeker beter gaan doen als Lynn er wel is om de winnende punten binnen te halen.

Het tweede jongensteam (Enzo, Quinthen, Jayden, Finn, Koen, Tijl en Jens) judode de sterren van de hemel! Ze verloren slechts één wedstrijd en mogen afwachten of ze al dan niet gaan promoveren naar poule 3. Wat een ervaring hebben ze al opgedaan dit seizoen! Coaches Yvet Willems, Sander van Dijk en invalcoach Tamara Elbers kunnen terugkijken op een zéér geslaagde avond. Dank aan Gildeslager Arno de Best en Autobedrijf Pennings voor de sponsoring!

JJCL Dag 2: Teams laten zien te groeien!

Eén gedachte over “JJCL Dag 2: Teams laten zien te groeien!

Reacties zijn gesloten.