Zondag 08 januari stonden 36 judoka en 1 karateka op de mat voor de Kagami Biraki, onze nieuwjaarstraining. Leuk om oude bekenden weer op de mat te zien! Van het één na jongste lid (4 jaar) tot ons oudste lid (50+ jaar), van witte band t/m 5e Dan, van een paar kilo, tot iets meer…we hebben weer met veel plezier het nieuwe jaar ingeluid. Na een warming-up en wat worpen, werd er veel randori op de grond gemaakt. Altijd leuk om te zien hoe lage en hoge banden, jong en oud, licht en zwaar, prima met elkaar kan trainen. De aanwezig familieleden hebben genoten van deze training.

“SponsorKliks,

Aan het einde van de training werden de prijswinnaars van de Grote Club Actie in het zonnetje gezet. Iedereen die meer dan 20 loten had verkocht, kreeg een JRM pen. De nummers 1 t/m 3 kregen een envelop met inhoud voor de eigen spaarpot. Jayden Winkelmolen heeft dit jaar het meeste loten verkocht. Op de voet gevolgd door Sjoerd van Dijk en Finn van de Pol die tweede en derde werden.

Zoals ieder jaar had Jorien van Beek voor haar assistent coaches weer een leuke verrassing, dit keer een kalender van de Kodokan uit Japan. Yvet Willems, Sander van Dijk en Franc Trilsbeek (helaas niet aanwezig) weer ontzettend bedankt voor jullie hulp afgelopen jaar bij alle toernooien!

Kagami Biraki gezellig en geslaagd!