141129_Jesse_1e_ICBudokaiZaterdag 29 november gingen de jongste (wedstrijd-) judoka van Judo Ryu Maasduinen en satelliet Judo Ryu Ichidai naar de Interne Competitie in Venlo georganiseerd door Budokai en Stella Duce. Yvet Willems nam Tamara Elbers mee om te assisteren bij de begeleiding van deze jonge groep, een van de opdrachten die Tamara voor de opleiding tot dojo-assistent moet doen.
De nieuwkomers in de Interne Competitie van Judo Ryu Ichidai deden het goed. Zylun Delhoofen mocht als eerste de mat op voor haar allereerste eerste judowedstrijd. Ze laat goed judo zien en pakt een mooie bronzen medaille. Ook Sil Iliadis, Amin Kamkoumi en Lars Veldman gingen met goed judo met de bronzen medaille naar huis.
JRM judoka Levi Winkelmolen, Lars Janssen, Sidney Houkes, Fleur Kamps en Marloes Bos pakten een bronzen medaille. Ryan Hatami was weer op dreef en ging dit keer met de zilveren medaille naar huis.
Kampioen van de dag werd Jesse Kamps, na vier bronzen en één zilveren medaille pakte hij eindelijk de gouden medaille en wat was hij trots! Al met al kan iedereen terugkijken op een goede judodag. Wat hebben jullie dit seizoen al veel bijgeleerd!

“SponsorKliks,

Interne Competitie Budokai & Stella Duce Venlo