141021_Tamara_AnickaDinsdag 21 oktober stond Tamara Elbers voor de eerste keer op de mat van Judo Bond Nederland in Nieuwegein. Vanuit de stichting Judo2Inspire werden er deze herfstvakantie diverse clinics georganiseerd voor het goede doel. En in overleg met trainster Jorien van Beek koos Tamara voor de clinic van topper Anicka van Emden (Budokan Rotterdam).
Een inspirerende ochtend voor Tamara en hopelijk dat ze in de toekomst het ritje naar Nieuwegein vaker gaat maken voor de kernploegtrainingen, wellicht om zelfs nog te sparren tegen Anicka.

“SponsorKliks,

stichting Judo2Inspire
Topjudoka Elisabeth Willeboordse zet zich na haar topsportcarrière actief in om kansen te creëren voor kinderen in binnen- en buitenland. Zo is Elisabeth ambassadeur van het Jeugdsportfonds en heeft ze onlangs de stichting Judo2Inpsire opgericht. Deze stichting geeft, aan de hand van projecten, kansarme kinderen handvatten om een nieuwe weg in te slaan en deze te blijven bewandelen. GEO goes Dutch is het eerste project van de stichting en richt zich op Braziliaanse judoka’s (bron: www.jbn.nl).

Tamara Elbers bij topclinic