Zaterdag 27 september was de Actiedag van Judo Ryu Maasduinen bij Jan Linders. T/m zondag 12 oktober krijgt u bij elke € 10,00 aan boodschappen een Clubactiemunt. Op deze actiedag hebben wij zoveel mogelijk mensen uit het publiek overtuigd om hun gekregen muntjes in onze buis te doen en daarmee Judo Ryu Maasduinen te steunen. Aan het einde van de actie, zat de JRM buis beduidend voller dan de andere drie verenigingen.
Daarnaast liet onze sushichef Leo Elbers het publiek kennismaken met deze Japanse lekkernij. En aan het einde van de middag was hij uitverkocht!
De komende twee weken hopen we op nog veel meer munten!

“SponsorKliks,

Met deelname aan de actie willen wij het judo bij meer mensen onder de aandacht brengen. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat leren valbreken tot minder blessures kan leiden en op termijn dus tot minder kosten in de zorg. Daarnaast is het ook bewezen dat kinderen die in hun jeugd een brede motorische opleiding hebben gehad (judo, zwemmen, turnen, teamsport) zich beter ontwikkelen en betere schoolprestaties kunnen hebben. Bovendien kunnen talentvolle sporters hun talent nog versterken door tot 12 jaar een breed scala aan sporten te doen.

Jan Linders Actiedag geslaagd