140920_OpendagBoxmeer2Zondag 21 september werd in Sportcentrum ‘t Hoogkoor in Boxmeer een open dag gehouden. Vele verenigingen vanuit Boxmeer mochten hun kunsten vertonen door middel van demonstraties, stands en andere activiteiten. En natuurlijk waren de Boxmeerse judoka van Judo Ryu Maasduinen ook van de partij. Met een open mat waarop alle belangstellenden judo uit konden proberen, lieten de JRM judoka zien dat ze niet alleen goed kunnen judoën, maar ook uitstekend nieuwe kinderen de eerste kneepjes van het vak kunnen leren.
Voor de demonstratie waren ook een hoop judoka uit Bergen gekomen, waardoor we van witte t/m zwarte band op de mat hadden staan. Extra mooi omdat alle leeftijden, jongens en meisjes, groot en klein vertegenwoordigd waren. Na een tactische bespreking, waarin iedereen alvast na kon denken welke worpen ze gingen maken…ging iedereen super scherp de mat op.
Het was een groot succes! En hopelijk zien we de komende lessen de eerste nieuwe judoka weer terug op de mat voor hun drie proeflessen.

“SponsorKliks,

Open dag Boxmeer