161112-jjcl-meidenZaterdag 12 november werd de eerste dag van de Jeugd Judo Competitie Limburg gedraaid. Sander van Dijk, Silas Sanders en Dirk Gijsberts trokken met de jeugd -12 naar Belfeld. Daar wisten de meiden Floor van Dijk, Lynn Rovers en Fleur Kamps, versterkt met Jesse Kamps, maar liefst twee partijen te winnen en Fleur won zelfs al haar potjes.

“SponsorKliks,

Het tweede jongensteam, bestaande uit Quinthen Chittick, Koen Smits, Tijl van de Logt en Jens van Mierlo, wisten met één persoon minder ook twee partijen te winnen. Zij handhaven zich in de vierde poule, maar de groei die dit team dit jaar zal gaan maken, was vandaag al zichtbaar.

Het eerste jongensteam, bestaande uit Sjoerd van Dijk, Sven Verheijen, Levi Winkelmolen en Ryan Hatami, aangevuld met Finn van de Pol uit team 2 die Lars Janssen moest vervangen, pakte louter winstpartijen en promoveerde daarmee overtuigend naar poule 1 (mat 1). Levi verloor één partij en Finn drie en alle overige wedstrijden werden met zeer goed judo gewonnen. Ryan baalde dat hij weer een paar tegenstanders minder had, maar het bleek achteraf toch een mooie warming-up te zijn voor het Limburgs Kampioenschap van zondag.

Jeugd Judo Competitie Limburg – Dag 1: Veel winstpartijen!