140920_RyanHatami1eICBaarloZaterdag 20 september streden de jongste wedstrijdjudoka op de mat in Baarlo bij de eerste Interne Competitie van het seizoen. De IC is speciaal voor judoka t/m 11 jaar en maximaal oranje band + slippen. Iedere judoka wordt ingedeeld op zijn of haar niveau (laag – normaal – hoog) en mag minimaal drie partijen judoën.
Als eerste mocht Levi Winkelmolen de mat op. Hij was super enthousiast en wist een bronzen medaille te winnen. Vervolgens ging Lars Janssen de mat op. Hij heeft altijd mooie heupworpen in huis, maar dit keer lukte ze niet elke keer. Als de beenworpen erbij gaan komen, dan wordt Lars een gevaarlijke judoka! Ook een bronzen medaille voor Lars. Jesse Kamps was de derde judoka in deze groep, na lang wachten mocht hij eindelijk de mat op en hij scoorde bijna direct een prachtige ippon. Ook de tweede wedstrijd ging met ippon naar Jesse. Helaas was de laatste tegenstander te sterk en het mooiste punt van de dag werd gemaakt, helaas tegen Jesse. Hierdoor won Jesse de zilveren medaille.
Fleur Kamps was natuurlijk al in de sporthal om haar broertje aan te moedigen. Na wat twijfels durfde ze toch uiteindelijk mee te doen. Het bleek een lange zit te zijn, want als allerlaatste van de tweede groep mocht Fleur de mat op. Ze wist helaas geen wedstrijden te winnen, maar ze heeft meegedaan en plezier gehad, dat is het belangrijkste en daarom ook een bronzen medaille voor Fleur.
Ryan Hatami was super vandaag. Hij moest strijden tegen twee sterke, grote dames, maar desondanks wist Ryan al zijn partijen met mooie punten te winnen. Kampioen in Baarlo en de eerste gouden medaille van het seizoen is binnen voor Ryan. Met zijn judostijl zal hij dit jaar zeker nog meer medailles scoren!!

“SponsorKliks,

Interne Competitie Baarlo