161105_marijke3e_dalfsenZaterdag 05 november streed een uitgedund Judo Ryu Maasduinen team om de prijzen  bij het 1e Open Vechtdaltoernooi in het Overijsselse Dalfsen, waar we in 2012 voor het laatst op een toernooi waren. Als eerste was Marijke Jetten (Nieuw-Bergen, -52 kg -15 jaar) aan de beurt. Zij liet vandaag zeer gecontroleerd en technisch judo zien, waardoor zij vijf partijen met ippon wist te winnen. Zelfs de geoefende technieken van afgelopen week, kwamen er vandaag al uit. Eindelijk lekker aan het judoën Marijke! Helaas verloor Marijke de halve finale en moest genoegen nemen met brons.

“SponsorKliks,

Dirk Gijsberts en Jesse Giesbers (beiden uit Nieuw-Bergen, -66, -18 jaar) hadden allebei een sterke poule. Dirk wist twee partijen te winnen en Jesse één, waardoor ze helaas niet doorgingen naar de finalepoules. Als de heren andersom ingedeeld waren, Jesse bij de blokjes en Dirk bij de lange slungels, dan was het toernooi zeker anders verlopen voor de heren.

161105_ferry1e_sjoerd3e_dalfsenSjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen, -10 jaar, -27 kg) verloor zijn eerste partij, maar wist vervolgens vier partijen te winnen met de ene na de andere prachtige ippon, waardoor hij het zilver mee naar huis mocht nemen.

Ferry Giesbers (Nieuw-Bergen, -15 jaar, +66 kg) had het vandaag redelijk makkelijk, maar dan moet je het toch maar even doen. Overtuigend wint hij vier partijen binnen één minuut met ippon en Ferry wordt vandaag kampioen. In overleg met coach Jorien van Beek werd besloten dat dit het laatste toernooi van Ferry in de -15 jaar zal zijn en dat hij de laatste toernooien van het jaar in de -18 jaar mee zal doen als dat mogelijk is.

Goud, zilver en brons in Dalfsen

Eén gedachte over “Goud, zilver en brons in Dalfsen

Reacties zijn gesloten.