Van maandag 15 september t/m zondag 12 oktober vindt de Club Spaaractie bij Jan Linders weer plaats. We zijn als vereniging dit jaar genomineerd uit meer dan twintig aanmeldingen. Bij elke € 10,00 aan aankopen bij Jan Linders ontvangen de klanten een munt, welke na de kassa van één van de vier genomineerde verenigingen gestopt kan worden. Natuurlijk hopen wij als JRM dat onze buis aan het einde het volste is, om zo de clubkas verder te spekken!

“SponsorKliks,

Omdat wij alle muntjes kunnen gebruiken, vragen wij jullie de e-mail die jullie ontvangen zoveel mogelijk te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen. En zoveel mogelijk mensen te vragen in deze periode bij de Jan Linders boodschappen te gaan doen. Bij alle Jan Linders supermarkten ontvangt u muntjes, bewaar deze voor de buis in Nieuw Bergen (of geef ze aan de trainer)!

Stem ook via e-mail (1x per dag/e-mailadres) op http://www.janlinders.nl/sponsoring/clubspaaractie/ zo krijgen wij extra muntjes en kunnen jullie mooie prijzen verdienen!

Actie 3) Club Spaaractie Jan Linders