161022_levi-2e-jesse-3e-horstZaterdagmiddag 22 oktober streden de jongste (wedstrijd)judoka om de titels bij de Interne Competitie in Horst. Roan Kersten (Nieuw-Bergen) wilde na zijn goud van JRM Cup en zilver op het grote JRM Toernooi vandaag perse een bronzen medaille halen, want die had hij nog niet. Dus deed hij maar “iets minder zijn best”, aldus Roan en brons mag mee naar huis.

“SponsorKliks,

Enzo Virgillito (Nieuw-Bergen) maakt elke wedstrijd weer progressie. Ondanks het lange wachten start hij scherp aan zijn partijen. Met steeds afwisselender judo en goed schakelen naar ne-waza (grondjudo), wint Enzo vandaag alle partijen en neemt de gouden medaille mee naar huis. Sven Verheijen (Boxmeer) laat zich één keer verrassen en moet vandaag genoegen nemen met het zilver.

161022-lars-1e-horstLars Janssen (Siebengewald) staat steeds mooier te judoën en weet vandaag twee keer met een voetveeg te scoren, hij moet er wel hard voor werken, maar met drie gewonnen partijen is Lars vandaag wederom kampioen. Levi Winkelmolen (Bergen) en Jesse Kamps (Afferden) moeten de eerste partij tegen elkaar, wat een mooie wedstrijd oplevert voor al het publiek om te bekijken. Levi pakt de winst, maar verkijkt zich op de later winnaar, welke partij hij op beslissing verliest. Jesse verliest ook van deze kampioen, maar wint net als Levi de laatste twee partijen. De zilveren medaille is voor Levi, die wel meer punten heeft dan de winnaar, maar winstpartijen tellen eerst en brons is voor Jesse.

Finn van de Pol (Boxmeer) maakt in zijn eerste partij een mooie waza-ari, maar laat zich verrassen met een ippon tegen. De overige partijen staat Finn goed te judoën en pakt hij de winst, een zilveren medaille voor Finn.

161022_jens_1e_horstJens Gommers (Rijkevoort/Boxmeer) draait vandaag zijn laatste Interne Competitie, want hij wordt binnenkort 12. De eerste partijen weet Jens overtuigend te winnen. Helaas hoeft Jens zijn laatste partij niet te judoën omdat zijn tegenstander geblesseerd is geraakt. Hij sluit zijn Interne Competitie af met een buiging en neemt het goud mee naar huis.

Als laatste mag Timo Asmussen (Boxmeer) de mat op. En wat een verschil laat Timo in zijn judo zien. De paar wedstrijdjes ervaring zorgt ervoor dat Timo vandaag al zijn partijen de dominerende judoka is en wint. Hij pakt dan ook terecht de titel in Horst!

Vier keer goud in Horst bij Interne Competitie