Zaterdag 28 juni waren het de jeugdjudoka van regionale judo- en karatevereniging Judo Ryu Maasduinen uit Bergen en Boxmeer die de mat op gingen voor de examens voor 1e, 2e en 3e Kyu, oftewel de bruine, blauwe en groene band examens. Deze examens vinden niet plaats in de reguliere lessen, om de spanning van een examen op een andere dag, net als bij een zwarte band examen, alvast een keer te kunnen voelen.
Het was een mooie ochtend en alle kandidaten lieten zien dat ze weer een stapje hebben gezet richting de zwarte band. Toon Megens deed zijn laatste examen in de eigen dojo, hij slaagde namelijk voor zijn bruine band.
Een grote groep deed examen voor blauwe band. Waarbij Dirk Gijsberts een prachtig examen liet zien. Maar ook Marijke Jetten, Demi Laumen, Jesse Giesbers, Nikita Gyrych en Ferry Giesbers slaagden met een goed technisch examen voor de blauwe band.
Jelle van Zinderen, Daan Dekker en Robin Janssen wisten dit eerste examen op een aparte dag af te sluiten met een nieuwe kleur band, de groene band is eindelijk binnen!
Alle andere jeugdjudoka en natuurlijk ook onze Masters (16 jaar en ouder) van Judo Ryu Maasduinen hebben in de eigen les examen voor een nieuwe slip of band gedaan. 

De volgende judoka zijn geslaagd:
Kleuterdiploma: Julia, Anika, Moon, Noah, Jarno, Vladi, Thomas, Ruben, Sjoerd, Jurre, Youri, Alwin en Tygo.
Eerste gele slip: Rick, Stan, Damiën, Finn, Reno, Jens en Chanel.
Tweede gele slip: Enrique, Stan, LarsH, Abel, LarsJ, Luco, Tijn, Ramez, Buck, Rick, Jitse en Jesse.
Gele band: Sem, Jens, Stijn, Lukas, Sven, Fleur, Tijl, Jeroen, Juul, Liam, Casper, Levi, Jolanda, Lynn, Alana, Donny en Marco.
Eerste oranje slip: Timo, Ino, Kaydin, Sidney, Alex, Kaemi en Deborah.
Tweede oranje slip: Nick, Niels, Fabian, Jop, Loek, Peter, Noa, Cas, Niilas en Ramon.
Oranje band: Fleur, Mascha, Marloes, Yvonne en Teun.
Eerste groene slip: Kuba, Matteo, Martijn, Dennis en Jari.
Tweede groene slip: Lindi
Groene band: Robin, Daan, Jelle en Leo
Tweede blauwe slip: Mike
Blauwe band: Demi, Marijke, Ferry, Jesse, Dirk en Nikita
Bruine band: Toon en Desiree

“SponsorKliks,

Kyuexamens juni 2014