Zondag 18 september stond het SIOSS toernooi in Oss op het programma. Allereerst mocht Sjoerd van Dijk (2008, Nieuw-Bergen) in zijn nieuwe gewichtsklasse -27 kg de mat op. Met goed judo, maar duidelijk nog een paar kilo’s tekort komend, komt Sjoerd niet in de buurt van het podium. Jesse Kamps (2008, Afferden, -38) weet wel een partij te winnen, maar de voor hem andere technieken die we aan het trainen zijn, lukten nog niet helemaal, Jesse wordt vijfde.

“SponsorKliks,

Ook Jesse Giesbers (2000, Nieuw-Bergen, -66) draaide goede partijen in een nieuw gewicht, maar wist nog niet tot scoren te komen. Ferry Giesbers (2002, Nieuw-Bergen, -73 kg) had bij navraag slechts één tegenstander in de -15 jaar, dus heeft hij vandaag met de -18 jaar meegedaan. Met twee winstpartijen eindigde Ferry op een vijfde plaats.

Als laatste is Ryan Hatami (2006, Nieuw-Bergen) aan de beurt, die wederom boomlange tegenstanders treft in de -42 kg. De eerste twee partijen weet Ryan te winnen, helaas verliest hij vervolgens in de kwartfinale en in de herkansing. Goed judo van Ryan, maar de echte oplossing nog niet gevonden tegen deze lange jongens.

SIOSS toernooi Oss