Zondag 27 april trokken de judoka’s onder begeleiding van Franc Trilsbeek en Jorien van Beek naar de finaledag van de Jeugd Judo Competitie in Belfeld. In de ochtend mochten de -15 dames en heren de mat op. Het werden mooie partijen en beide teams misten op een haar na de bronzen medaille en moesten genoegen nemen met een vierde plaats.
In de middag stonden de -12 jongens en meiden op de mat. De meiden pakken met goed judo een bronzen medaille. En de jongens -12 beginnen hun eerste partij tegen Gennep zéér sterk. In de beslissende partij pakt Dennis Olislagers, die de zieke Robin verving, de overwinning. Ook tegen Samourai en Helden werden klinkende overwinningen geboekt. In de laatste partij in deze poule, streden de JRM-jongens tegen elkaar. En ook deze ontmoeting werd gewonnen door het eerste team. Zij zijn daardoor kampioen van poule 4. Maar zeker ook dankzij de inzet van alle andere -12 judoka’s, die als trainingsmaatjes elkaar elke week beter maken.

“SponsorKliks,

De prijzen werden uitgereikt door Denny Ebbers, die als papa van Cas aanwezig was. Hij heeft in het verleden deelgenomen aan de Olympische Spelen van Atlanta (1996) en diverse prijzen gehaald bij NK’s, EK’s, WK’s individueel, als militair en vele andere toernooien. Nu reikte hij als trotse papa de beker uit aan het eerste jongensteam, welke door Cas Ebbers en Niels Keijsers in ontvangst werd genomen.
Super judo laten zien dit seizoen en wat hebben jullie allemaal een prachtige judo-ontwikkeling doorgaan dit jaar!
Jolanda, Noa, Marloes, Yvonne, Fleur, Mascha, Niels, Casper, Ryan, Loek, Sidney, Cas, Ramon, Kuba, Martijn, Sem, Dennis, RobinJ, Marijke, Demi, Tamara, Daan, Jari, Dirk, Nikita, Ferry, Jesse, Toon, RobinS en Jelke, de coaches zijn super trots op jullie!
En natuurlijk werd deze leuke judodag afgesloten in Arcen voor een heerlijk ijsje bij Clevers!

JJCL finale: JRM-1 kampioen!