start-2016-2017De lessen zijn weer begonnen! Elke dag staan vele kinderen en volwassenen op de mat in Bergen en Boxmeer bij de judo- en karatelessen. Wil jij ook met judo of karate beginnen? Of ben je al gevorderd en wil je een volgende stap maken of het pak weer uit de kast halen? Dan ben je bij Judo Ryu Maasduinen aan het goede adres!

“SponsorKliks,

Bij Judo Ryu Maasduinen wordt karate en judo aangeboden op recreatief niveau, waarbij judoka en karateka één of meerdere keren per week zich kunnen bekwamen in de vele technieken om uiteindelijk een 1e Dan (zwarte band) of hoger te behalen.
Daarnaast kunnen judoka wedstrijden maken, waarbij de nadruk in eerste instantie wordt gelegd op techniek. Op latere leeftijd kunnen de wedstrijdjudoka ook begeleiding krijgen op het gebied van voeding, krachttraining en conditietraining, maar ook voor school i.v.m. planning of bijles.
Ook leidt Judo Ryu Maasduinen toekomstige judoleraren op en zijn leerlingen van CIOS en Sport&Bewegen van harte welkom om bij ons stages te volgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vanaf 4 jaar is iedereen welkom bij de judolessen. Kijk op het schema van de lestijden in Bergen of Boxmeer.
Op dit moment zijn onze kleuters op zoek naar trainingsmaatjes op de vrijdag en ook bij de Masters (recreanten 16+) zoeken we enthousiastelingen vanaf witte band die graag met plezier een leuke fysieke contactsport willen beoefenen.
Dit seizoen willen we ook een Mastergroep in Boxmeer starten op de dinsdagavond.

Vanaf 8 jaar is iedereen welkom bij de karatelessen. Kijk op het schema van de lestijden in Bergen.
Op dit moment hebben we één gezamenlijke training voor iedereen, maar we willen op korte termijn de groep splitsen om iedereen nog beter op het eigen niveau met karate bezig te laten zijn.

Kom gewoon tijdens de les naar de dojo in Bergen of Boxmeer en doe vrijblijvend 3x mee. Trek een trainingsbroek en t-shirt aan en voor de judolessen kan je een judojas lenen.

Voor meer informatie, kijk eens rond op de website of stuur een e-mail aan info@judoryumaasduinen.nl (bij judo, geef even aan of het om Bergen of Boxmeer gaat).

Wil jij ook met judo of karate beginnen?