160716_Kamp_KlimkongVrijdag 15 t/m zondag 17 juli gingen ruim zestig leden van Judo Ryu Maasduinen op kamp, begeleid door onze kampstaf en een aantal extra ouders. Op de fiets vanaf Boxmeer naar Vierlingsbeek om daar een aantal spellen te doen. Vervolgens reden de Maxi’s via Clevers in Overloon en de Mini’s direct naar het kampterrein. Snel de bedden opzetten en spelen. Na de heerlijke soep werd natuurlijk Levend Stratego gespeeld. En pas diep in de nacht ging iedereen op bed liggen en enkelen ook slapen.

“SponsorKliks,

Op zaterdag kregen we heerlijke croissantjes bij het ontbijt erbij en daarna weer op de fiets, voor een klein stukje naar KlimKong in Overloon. O wat was het spannend voor sommigen, maar uiteindelijk ging iedereen als een aapje door de bomen heen. Na ruim drie uur streek de hele groep neer bij het Schaartven, waar op dat moment net de zon ging schijnen. Even zwemmen, voetballen, spelen met water en zand. Heerlijk!
Eenmaal terug op het kampterrein was Franc al bezig met het voorbereiden van het avondeten. Heerlijk frietjes met snacks! Vervolgens lieten veel kinderen iets zien bij de Bonte Avond, die even onderbroken werd voor een potje Levend Stratego. Ondertussen werden de vuurkorven ontstoken en toen het donker was, liet Max nog een spetterend optreden zien om de Bonte Avond af te sluiten. Langzaam aan vielen hier en daar al wat ogen dicht en om 1:00 uur was het stil.

Zondagochtend was iedereen moe, maar desondanks was het kampterrein snel opgeruimd en kon er weer gevoetbald worden, met zand gespeeld worden en veel koffie gedronken worden door de vermoeide staf. Jorien begon met de prijsuitreiking, waarbij een 5-tal Mini’s (Soraya, Anika, Bram, Marco en Jurre) een mooie rugzak kregen en Lindi de beker bij de Maxi’s won (dank je wel Toon voor de supergave JRM Judokamp 2016 mok). Allerlei kleine prijsjes en T-shirts werden verloot. Een speciale Mr. JRM Kamp beker ging naar Sjoerd die dit jaar ook voor de 20e keer erbij was.

Moe maar voldaan werden alle kinderen en stafleden vervolgens opgehaald. Al besloten een groot aantal kampers om gewoon lekker dat kleine stukje nog naar huis te fietsen.

Iedereen ontzettend bedankt voor wederom een geslaagd kamp!

20e JRM Kamp: Veel plezier en lekker relaxt!