Zondag 30 maart trok een achttal Judo Ryu Maasduinen judoka’s naar het nationale toernooi in Geldrop. Een goed georganiseerde wedstrijd met een sterk deelnemersveld, met name in de -15 jaar met diverse nationale kampioenen. In de ochtend was het Tamara Elbers die terugkeerde in haar oude gewicht, -48 kg. En met succes, Tamara neemt het brons mee naar huis. Ook voor Robin Janssen een nieuw gewicht, -42 kg. En ook hij is succesvol, hij wint al zijn partijen, maar moet alleen in de finale zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander. Zilver voor Robin, eindelijk weer eens een beker!
Hierna waren de heren -15 jaar aan de beurt. Grote en sterke poules en helaas pakt Jari Iliadis in zijn nieuwe gewicht -38 kg geen winstpartijen. Jesse Giesbers, Dirk Gijsberts en Ferry Giesbers staan weer gezamenlijk in de -46 kg. De broers Giesbers weten beiden twee partijen te winnen met goed judo, een negende plaats in deze poule van 24 deelnemers en er had meer in gezeten! Dirk weet één partij te winnen.
Als laatste staan Roel Jetten en Brian Verhoeven op de mat in de -66 kg bij de heren -18 jaar. De heren gaan goed van start, maar onnodig worden de eerste partijen verloren. Roel pakt uiteindelijk nog wel het brons, maar hiermee is hij niet tevreden.

“SponsorKliks,

Geldrop: 3x prijs