160709_Tessa_1e_SomerenTerwijl de meeste judoka al aan de vakantie denken, met het judo-examen bezig zijn of meeliepen met de Avond4Daagse, streden een negental kanjers van Judo Ryu Maasduinen om de medailles in Someren bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Natuurlijk weer onder begeleiding van Yvet Willems, die dit jaar veel jeugdige judoka heeft begeleid en heeft zien groeien in zijn of haar judo.

“SponsorKliks,

Bij de lichtgewichten is het Demi Wijers (Well) die direct toeslaat en alle partijen overtuigend wint en kampioen wordt. Ook Levi Winkelmolen (Bergen) en Tessa Wijers (Well) sluiten het seizoen met een gouden medaille af.
Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen) draait weer goede partijen en pakt het zilver. Trainingsmaatje Lynn Rovers neemt het goede voorbeeld van Sjoerd over, verliest één partij, maar scoort twee keer met links en wordt tweede. Ook Jens Gommers (Boxmeer/Rijkevoort) draait een goed laatste toernooi van het jaar en neemt een tweede plaats mee naar huis.

Jens van Mierlo (Nieuw-Bergen) en Timo Asmussen (Boxmeer) doen voor de eerste keer mee met de Interne Competitie en laten goed judo zien. Timo weet zelfs één partij te winnen en beide heren nemen het brons mee naar huis. Ook Enzo Virgilito (Nieuw-Bergen) pakt vandaag een bronzen medaille.

IC Someren: 3x goud, 3x zilver, 3x brons

Eén gedachte over “IC Someren: 3x goud, 3x zilver, 3x brons

Reacties zijn gesloten.