Judo Ryu Maasduinen steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van JRM en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques!

“SponsorKliks,

Op 10 April organiseren wij van een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor Judo Ryu Maasduinen. Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!

 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor Judo Ryu Maasduinen!

 


Als je gebeld wilt worden en zo de vereniging naar een mogelijke overwinning te leiden, stuur dan snel een mail naar aaronjrm@hotmail.com met je naam en telefoonnummer. Wanneer de vereniging na 3 maanden namelijk nog steeds de meeste nieuwe leden aan zich heeft gebonden krijgt men een extra bonus! Zoals iedereen weet, kan de vereniging deze steun op dit moment hard gebruiken!

Vriendenloterij donderdagavond 10 April