160522_38eJRMCupZondag 22 mei streden de jongste judoka van regionale judovereniging Judo Ryu Maasduinen uit de gemeenten Bergen en Boxmeer om de prijzen tijdens de 38e Judo Ryu Maasduinen Cup. De stijlprijs ging dit keer naar Sven Brummel, die met stijl bleef judoën elke partij en daardoor ook af en toe verloor. Levi en Lars wonnen beiden zilver, nadat ze na vier partijen allebei evenveel punten hadden en van elkaar hadden gewonnen.

“SponsorKliks,

Het was weer een leuke ochtend, met een aantal reeds zeer ervaren judoka, maar ook judoka die voor het eerst, na slechts een paar lessen, op de judomat stonden. Een enkeling stak letterlijk met kop en schouders boven de rest uit, een andere judoka was juist wat kleiner dan de judoka in zijn poule, maar weerde zich kranig. De poules waren vrij goed ingedeeld, Hugo, Enzo, Sem, Quinthen en Demi lieten zelfs pas in de zevende ronde de eerste ippon zien. En in andere poules vielen wel veel ippons, maar werd weer van elkaar gewonnen.

Op naar het toernooi in Lent volgende week. Heb je dit jaar niet voor Lent ingeschreven, helaas, dan kan je op 19 juni nog meedoen met de clubkampioenschappen en op 09 juli naar de Interne Competitie in Asten-Someren.

Eerste plaatsen: Jayden Winkelmolen (Bergen), Sjoerd van Dijk (Nieuw-Bergen), Hugo Arts (Boxmeer), Simon van Rijen (Nieuw-Bergen), Tessa Wijers (Well) en Ryan Hatami (Nieuw-Bergen)

Tweede plaatsen: Cas van Soest (Well), Lynn Rovers (Bergen), Sem van Helden (Nieuw-Bergen), Jorg Wijers (Siebengewald), Sofie van Rijen (Nieuw-Bergen), Lars Janssen (Siebengewald) en Levi Winkelmolen (Bergen).

Derde plaatsen: Thomas Arts (Boxmeer), Sven Verheijen (Boxmeer), Enzo Virgillito (Nieuw-Bergen), Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen), Renske Toonen (Siebengewald), Marco Peters (Siebengewald), Finn van de Pol (Boxmeer), Quinthen Chittick (Nieuw-Bergen), Jens van Mierlo (Nieuw-Bergen), Demi Wijers (Well) en Sven Brummel (Boxmeer).

38e JRM Cup: Sven Brummel pakt de stijlprijs